Tuesday, June 28, 2011

SEGMEN : " Kotak Bulat Promote Blog "

Assalamualaikum..




Bosan tak ? .. aku nak ajak korang untuk join Segmen dari blog Kotak Bulat .. kalau terasa nak join .. klik banner Kotak Bulat atas tu .. Segmen dia akan expired 11.59 malam ni ..

Sebab apa nak join Segmen tu ? .. sebabnya .. aku nak tambah kenalan rakan blog aku dan bertukar-tukar info dengan semua blogger - blogger yang ada .. tak kisah la blogger lama atau baru ..

Last sekali, tak dapat aku nak nafikan .. semestinya, sebab aku  nak tambah trafik ke blog ni ..


Sekian, terima kasih..

26 comments:

kotak bulat said...

mekasih sb join ye.. :)

Muhamad Syafiq said...

takde hal.. hehe :D

cik najihah said...

hai syafiq :)

harrazdani said...

salam bersahabatan bro...;)

Muhamad Syafiq said...

@cik najihah : hai ! :D

Muhamad Syafiq said...

@harrazdzani : salam perkenalan..

hasyikin ismail said...

halooo.. nice blog and salam persahabatan :)

Muhamad Syafiq said...

@hasyikin ismail : salam persahabatan juga..

sergeant keroro said...

balas jejak, hehe XD

Green Apple said...

nak join leh ke....

Bro ahmad said...

salam perkenalan,,segmen yang sama

Muhamad Syafiq said...

@sergeant keroro : thanks ! :D

Muhamad Syafiq said...

@Green Apple : jom la join.. sebelum 11.59 malam ni.. hehe :D

Muhamad Syafiq said...

@Bro ahmad : alright ! :D

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah balas...

salam perkenalan bro.. =D

Muhamad Syafiq said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri : Salam perkenalan..

Abby Salvatore said...

dtg sini sudah...:)

Muhamad Syafiq said...

@Abby Salvatore : thanks singgah ! :D

Wanie said...

thanks ye singgah blog sy..hehe
join jugak ni..:)

Muhamad Syafiq said...

@Wanie : no problem ..

Met bUjang said...

singgah sini sebab nak ajak lepak bahaha

syaz@rozelt said...

hehe..nice, simple n honest..salam kenal~

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

trima kasih sudi jenguk ke blog yer~

Idah said...

dari blog kotak bulat..salam kenal

ainondreamergirl♥ said...

jenguk cni :P

shiela said...

singgah dari kotak bulat:)