Saturday, August 27, 2011

" Potong la sikit rambut tu .. "


Assalamualaikum ..

9.58 malam .. lepas terawih tadi , ntah macam mana pulak boleh 'teringat' segala jenis assessment yang lecturer bagi sebelum cuti semalam .. Alamak ! 'terpaksa' tepuk dahi sendiri .. baru aku perasan , pagi tadi aku g hantar laptop kat centerpoint , lowyat .. conclusion , pandai - pandai la hidup .. sedangkan ulat dalam batu boleh survive , ni pulak manusia .. tapi kan , sampai sekarang aku tak pernah tengok lagi  seekor ulat hidup dalam batu .. apa apapun , aku patut berterima kasih kat kakak aku sebab sudi bagi 'loan' notebook dia ..

Malam ni gak , aku nak g gunting rambut sikit .. Mama aku sendiri yang rekemen habis .. katanya ,

" kalau ye pun baru balik dari SABAK AMAZON tu .. potong la sikit rambut tu sebelum raya ni .. tak pasal pasal Mama hantar  kau g beraya dengan David Arumugam " ..

aku rasa , rambut aku takde la panjang sangat macam "Arumugam" .. tapi kalau raya dua tahun lepas , lebih kurang la kot macam dia .. lari dulu !!! ..



14 comments:

ame elms ! said...

nak tengok rambut Raya kamu nanti ! HAHA .

HazHand said...

hahahahmstyle.. botak tros je nakkkk~

'mitchie' yusoff said...

terok sngt ke rmbut tu?

Muhamad Syafiq said...

@ame elms ! : botak licin ! haha

Muhamad Syafiq said...

@HazHand : botak kan style ! :D

Muhamad Syafiq said...

@'mitchie' yusoff : takde la teruk mana .. lebih kurang Arumugam :D

sumaiyah mokhtar said...

huhuhu jangan panjang sgt rambut, panjang2 tk smart :)

Muhamad Syafiq said...

untuk raya je la kan .. hehe

afeb pilah said...

ok pe rmbut pnjang...

Muhamad Syafiq said...

lepas raya ok la kot .. hehe

eienrazak said...

haha david !ensem tu !

Muhamad Syafiq said...

ni mesti kes secret admire kat beliau kan .. haha

CTK said...

hahaha..rye nga david arumugam..haha...lawak la mama kamu

Muhamad Syafiq said...

tak salah kan ? haha .. biasa la tu , Mama nak buat lawak raya ..