Wednesday, June 22, 2011

Senarai Blog - SEGMEN AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU


Assalamualaikum..


Berakhirlah Segmen yang aku join petang tadi dari blog Abg Ben.. klik SINI.. dan sekarang, tibalah masa final task yang aku kena buat dari Segmen tu.. iaitu menyenaraikan semua blogger yang dah drop link kt ruangan komen aku.. 

Tujuan Segmen Abg Ben ni simple je.. Aku Promote Blog Korang, Korang Promote Pulak Blog Aku.. btw, thanks pada semua yang merajinkan diri singgah dan drop link kt SINI..

Ok, kt bawah ni.. aku akan senaraikan blog-blog mereka tu.. apa tunggu lagi ?. jom pergi terjah mereka..


  1. http://lytulip.blogspot.com/2011/06/segment-ben-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  2. http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  3. http://sofealang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  4. http://www.lailyqaisyirah.com/
  5. http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  6. http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  7. http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html 
  8. http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  9. http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  10. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  11. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html 
  12. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  13. http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  14. http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  15. http://www.prince91.com/
  16. http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  17. http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  18. http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  19. http://www.rafinamimi.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  20. http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  21. http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  22. http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  23. http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  24. http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  25. http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  26. http://www.my-shopping2u.com/
  27. http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  28. http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  29. http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html
  30. http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  31. http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com
  32. http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  33. http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  34. http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html
  35. http://eleventx.blogspot.com/2011/06/list-blog-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  36. http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  37. http://mysarah4.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  38. http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  39. http://www.herstoriie.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html 

Sekian, terima kasih..


8 comments:

Alisya said...

alisya ke-9!

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/jom-terjah-mereka-aku-promosi-kau.html

Muhamad Syafiq said...

thanks ! :D

NasZ said...

salam kenal...

dah follow awak..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Muhamad Syafiq said...

thanks !.

alright then..

Ismet Ulam Raja Pegaga said...

oi2...asal link aku xder...hahah...sbb aku xjoin xder..lalalalal

Muhamad Syafiq said...

patut la..

Ismet Ulam Raja Pegaga said...

blom sedia jd gengblogger 12jam...hahaha

Muhamad Syafiq said...

kenapa pulak ?