Tuesday, May 31, 2011

Wanita Memotong Kemaluan Perogol



Artis Bercium ..

Assalamualaikum ..

Buat pertama sekali, aku sedikit teruja dengan entri kali ni melibatkan artis yang mungkin korang langsung tak kenal.  entah macam mana aksi berani mati meraka telah dirakam oleh jurukemera tak berpengalaman ..



Kisah Seorang Pak Cik Dibaham 'Seekor' Harimau




Monday, May 30, 2011

BLOGLIST : JOM JOIN BLOGLIST CAHAYA AZYLA




Memandangkan aku sendiri telah di tag oleh rakan blogger dari seberang, siapa lagi kalau bukan cik Sally, tuan punya belog yg kiut.. malam ni aku akan join belog Cahaya Azyla yg diberi nama JOM JOIN BLOGLIST CAHAYA AZYLA.. kt situ korang boleh tgk syarat² nak join bloglist beliau. apa lagi ? jom terjah sana..


Gathering Sejuta Belia di Putrajaya



Aku hampir terlupa nak update entri baru pasal Himpunan Sejuta Belia di Putrajaya masa pergi hari sabtu lepas (28hb) dgn ahli² Malaysian RiderS.. apa yg best sgt kt sana tu eh ?.. boleh tahan la meriah dan havoc di semua tempat kt Putrajaya tu.. best mmg best gila terutama sekali berjalan kaki dari sejauh 10kmph kt sana. agak jauh menapak kaki sepanjang jalan yg ada kt Putrajaya tu.. paling meriah pun aku rasa kt main stage la  paling sesak.. sebab apa ?.. sebab dari pagi lagi bebudak yg gila sgt kt band K-POP awal² dah buat kelam kt area main stage tu. nasib baik la aku ni bukan tergolong ahli² kipas susah mati si K-POP.. kalau tak.. dgn aku, aku wajib join geng dgn diorang.. ramai jugak aku rasa kt Putrajaya masa tu walaupun dah nak dkt petang.. nak kata sejuta beliau tu, memang aku malas la kira sorang² sampai sejuta..  kwn yg aku jumpa kt sana pun tiga empat helai.. biasa la orang tak pemes.. haha.. dengar cerita, next year PM nak buat Himpunan Dua Juta Belia pulak.. alright, tahun ni aku tak dpt pergi dgn korang.. so, next year aku harap kita berjumpa !


Sunday, May 29, 2011

Balik Kampung




Kampung aku takde la best mana pun kalau nak cerita kt korang semua. tapi kira aku beruntung jugak la still ada kampung yg ada background sawah padi kt Sungai Besar. tambahan jugak KL dan Sungai Besar tu tak jauh mana pun kalau nak ikutkan peta pocik google. cuma 2 jam tepat kalu naik MYloveVI. haha ! sebenarnya, aku baru je balik dari kenduri kahwin sepupu aku tgh hari tadi kt sana. apa lagi kalau bukan merewang kt sana... nak ckp penat tu boleh tahan la jugak rasanya. sebab penat yg sehari semalam aku jumpa sejuta belia kt Putrajaya semalam pun belum habis lagi ni. lepas habis entri ni pun aku rasa baik aku pg luruskan tulang belikat kt katil sebelah ni dan berharap esk alignment dia boleh revovered balik. jumpa lagi !


Wednesday, May 25, 2011

Uniknya Satu Malaysia





Ada beran datang ke sini ?

Saddam Hussien Dihukum Gantung [Video Clip - 18SG]




Tak sangka pulak video clip ni terselit kt dlm external aku masa tgh syok mencari video clip lain. Lain yg dicari, lain pulak yg jumpa. Aku tak kisah la kalau korang dah tgk ke belum mcm mana si Saddam Hussien ni  di tali gantung hingga ke akhir hayat beliau. Walaupun cerita ni dah lama berabad... Sebab aku terasa nk sharing kt sini. So, sesiapa yg lemah iman semangat tu tak kira la sikit ke byk, baik korang main jauh²...


video
(Switch to Full Screen Mode)





~sharing is caring©~



Tuesday, May 24, 2011

Blogger Berani Mati Mempersendakan ISLAM


Biasa tak korang singgah ke blog ni ? Kalau korang tgk description kt header dia, rasa²nya korang dah boleh agak apa yg ada dlm content blog dia tu.  Kalau korang tak caya, cuba singgah sini kejap. Aku yg singgah blog Mocik haram tu pun kejap je lalu situ sbb rasa panas pulak bila jari telunjuk ni scroll satu² nengok entri²  dia yg agak mereng mempersendakan ISLAM. Aku tgk, nama dah pangkat 'HAJJAH', tapi akhlak dia ? Masyakarat...

Konvoi ke Pahang Darul Makmur


Assalam readers semua ! Malam ni aku nak bagi korang cuci² mata sikit dgn gambar konvoi aku bersama Malaysian RiderS pada hari sabtu lepas ke Kuantan, Pahang. Konvoi ni jugak di plan ke kenduri kahwin rakan kepada salah sorang ahli kelab MRS ni sendiri di sana.  So, entri ni akan penuh dgn gambar² masa berkonvoi ke sana nye punnn... Sory guys, baru nak update sbb masih terasa kepenatan mungkin sbb konvoi ni kot. Tak pun sbb skg ni aku sibuk jadi babysittersbrothers sepenuh masa di kindergarten mamaku sementara nak masuk sem 5 lepas ni. haha ! Jom layan~


Friday, May 20, 2011

Umat Muhammad VS Pengikut Dajjal


Assalamualaikum ! Malam ni aku nak share dgn korang semua satu Video menarik berdurasi selama 19 minit 58 saat tentang Sejarah Tamadun Manusia yg selalu korang dok hafal masa muda² kt sekolah dulu subjek 'Sejarah' kalau still ingat lagi la.  Storyboard  tamadun manusia ni sama sebijan mcm kt dlm buku sejarah tu, tapi lepas tengok Video ni baru aku tau mcm mana sebenarnya perkembangan sejarah tamadun manusia berlaku. Harap lepas tengok Video ni ada la sikit info baru yg korang dapat :)

*kalau la dulu silibus dia mcm dlm video ni KOMPEM aku boleh score A1+ tu ! :D 


Thursday, May 19, 2011

Air Terjun Chamang




Pada hari Selasa lepas, (17 Mac 2011) cuti WESAK hari tu, aku ada join aktiviti Kelab Dunia Moto [dot] Com  ke Pahang Darul Makmur untuk menikmati keindahan Air Terjun Chamang yg terletak di Bentong.  Bagi aku, tempat ni pun agak best untuk mandi-manda sebab aku sendiri pun dah lama tak mandi (air terjun yg dimaksudkan). So, guys, apa tunggu lagi ? Kalau ada masa, ajak la family korang ke, buah jantung ke atau sesapa la yg korang suka mai dtg sini. Dkt sini pun korang boleh ber'BBQ' sebab tempat nak punggung panggang dah ada kt sini semua. Bagi yg gila camping pulak, tempat ni aku boleh suggest  baik punya kt korang la sebab ramai jugak bebudak bila aku dtg tempat tu buat camp kt situ. Tapi yg kureng bestnya, korang tak boleh la naik sampai atas Air terjun tu nak ber'photo shoot'. kan dah jadi satu kerugian disitu. Padehal, scene kt atas tu la paling tiptop kalau ye pun nak ber'photo shoot'. Kata pocik RELA yg jaga kt situ, ramai PHOTOGRAPHER mati kt atas  tu dan ada pulak yg sampai skg mayat beliau masih tak jumpa. Tak tau la pulak kalau pocik RELA tu buat cerita ke apa... Tapi bila aku sempat tgk signboard statistik kemalangan maut di Air Terjun situ boleh tahan~ haha ! (lu pikir la sendiri)

Apa kata korang layan gambar yg sempat di ambil kt sana (Gambar ni pun aku terpaksa curi dari Malaysian Rider kt Facebook). Jgn marah ye tuan tanah, nanti cepat tua ! Alright, have fun !


Kisah Mini Projek Semester 2 Dulu [Edisi Pecah Perut]


Dgn rasa malu² kambing sikit, aku nk sharing something pasal Video mini projek aku masa di sem 2 dulu kt korang. Cerita Mini Projek kitorang ni mengisahkan epi (aku sendiri) yg disisihkan oleh kengkawan sendiri sbb takde Girlpren.... Lepas tu ??? Korang tengok la sendiri sampai habis Video tu lepas ni. Bior den belanja kt korang gambar² di balik tabir 'shooting' kitorang yg bertempat di pantai politeknik (PSIS). Itu pun tempat paling senang tok kitorang buat 'shooting' dan menampakkan lagi efek romantik disitu...


Perginya Seorang Blogger Dari Dunia Blogging...


Sunday, May 15, 2011

30 Website "Template Blog"

Assalamualaikum..



Untuk memenuhi permintaan rakan aku yang seorang ni.. cik eqa.. dia suruh aku tolong carikan kt mana nak dapatkan template blog yang menarik.. cuma 30 website yang aku tau menyediakan template untuk blog.. so, cik eqa pandai² pilih la ye.. lepas ni, boleh la tukar² template blog sendiri 7 kali seminggu.. hehe..


Malaikat Maut Mengintai Kita 70 kali Sehari



Wednesday, May 04, 2011

Kedai Ubat Di India



Kedai ubat paling best di dunia ! Memang senang kalau nak pilih jenis
ubat apa yg korang nak... haha ! Jom tengok...


3 Orang Pesalah dan Kebijaksanaannya




Monday, May 02, 2011

Jenis-Jenis Pelangi



-----------------------------------------------------------------------------------------------