Tuesday, August 23, 2011

Dah Memang Nak Raya ..



Assalamualaikum ..

Sepatutnya aku ada tiga kelas hari ni .. Project , Algo dan Network .. tiga - tiga kelas tu pulak semua cancel .. aku rasa , memang lecturer pun nak cuti raya awal jugak kot .. tak pun , diorang sibuk .. mana tau .. even takde kelas pun .. test .. quiz .. dan quiz .. tetap ada .. nasib baik buat online .. kat rumah sewa pun boleh buat ..

tak sure pulak coursemate aku tadi .. diorang kata nak 'deal' dengan lecturer yang lecture untuk jumaat ni .. apa lagi , kalau bukan 'deal' nak buat kelas awal .. biar hari jumaat takde kelas .. siapa la yang tak nak balik rumah awal kan .. lagi - lagi budak2 perempuan kelas aku .. bab - bab balik rumah , laju je .. cakap orang , aku pun sama kan ! aku bukannya apa .. kalau bukan sebab NI .. mungkin takde la aku nak memberontak sangat balik rumah sekarang ..



14 comments:

Hafidzah Hafidz said...

hehe..yeap! setuju..siapa yang tak nak balik rumah awal kan..coursemate fyza pun macam tu..deal baek punya dgn lecturer..so then dapat balik awal..tak sangka nx week nak raya..yeyyy!!! ;D

Muhamad Syafiq said...

oh, biasa la tu .. konsep 'student'tu memang tak lari , lagi2 nak balik rumah cepat .. haha .. btw , selamat hari raya untuk nxt week !

farra said...

hahaha..nasebla..kitorang yg tgh cuti sem ni pon,memberontak nak raya..hahah..tetibe~

Muhamad Syafiq said...

wah ! awal cuti nampak .. langkah bendul betul ni .. haha

AsyieqiN Rkey said...

mmg best lec ley kawtim..

diana said...

orang perempuan memang serba pantas..:p

Lizzie Yasmin said...

ala klu pakat ramai tak mo masuk cls, pura - pura balik kg, lecturer pun terpaksa cancle cls jugak..

afeb pilah said...

bessss~~

tak saba kan nk balik kg?

hehe,,,

Muhamad Syafiq said...

@Asyieqin Rkey : untung gak kalau dapat lecturer mcm tu ..

Muhamad Syafiq said...

@diana : pantas nak balik rumah capat kan ? haha

Muhamad Syafiq said...

@Lizzie Yasmin : boleh masuk buku cadangan idea tu .. hehe

Muhamad Syafiq said...

@afeb pilah : yup ! dah tak sabar gila kot ! haha

Nur Syahirah said...

memang lah dak pompuan kelas kau memang suke balik..
PBSM lah kate ye..

Muhamad Syafiq said...

persatuan balik setiap minggu la tu .. haha