Thursday, June 30, 2011

SPONTANEOUS THURSDAY #3

Assalamualaikum..


Aktiviti aku dengan blog hari ni terpaksa dikurangkan sebab .. aku tak berapa sihat ..  dari semalam lagi sebenarnya aku dah rasa macam tak sedap badan ..  nak makan ubat, malas la pulak .. nasib badan ..

hanya entri SPONTANEOUS THURSDAY untuk korang .. tapi, ST (Spontaneous Thursday) aku kali ni ada kaitan dengan entri aku yang lepas .. kalau nak tau, tengok SINI ..

dah tengok ? .. ST aku untuk minggu ni .. 



" DEAR SEM 5, PLEASE BE NICE WITH ME .. CAN YOU ? "



p/s : sebelum terlupa, salam ISRAK dan MIKRAJ dari aku untuk umat Islam semua ..


Sekian, terima kasih ..


10 comments:

cik najihah said...

gud luck & get well soon :)

fa said...

semoga cpt sembuh au..
oh2! jgn lupa makan ubat.. nnti ubat tu merajuk~ hehehe ;D

Muhamad Syafiq said...

@cik najihah : thanks ..

Muhamad Syafiq said...

@fa : Insha Allah .. harap harap ubat tu tak merajuk la kan .. hehe :D

TeAqArH said...

SEMOGA CEPAT SEMBUH..N LEH UPDATE SELALU..^_^

Muhamad Syafiq said...

@TeAqArH : Insha Allah .. thanks :D

yaya_flanella said...

same la.. demam jugak.. huhu

Muhamad Syafiq said...

@yaya_flabella : la .. sama ke ? kesian kau ..

Mel Myera said...

(so sweet, jarang kott ada lelaki nak jadi bbysitter hihihi. untunglahh bakal isteri kuikuikui ^^,)
http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/sem-5-here-i-come-1.html

p.s semoga cepat sembuh dan success untuk sem 5 ni ^^,

Muhamad Syafiq said...

@Mel Myra : thanks for the wish ! :D