Wednesday, June 29, 2011

Wordless Wednesday #7

Assalamualaikum..


Today is Wordless Wednesday Day !




Wordless Wednesday @ WW : Pada setiap hari rabu, semua blogger
akan buat suatu entri dan post gambar di blog mereka tanpa meletakkan
sebarang description untuk menjelaskan gambar tersebut.. biar gambar
sahaja yang akan menceritakan segala-galanya..  

*biar korang yang sendiri describe gambar tersebut :p



40 comments:

cx's said...

kalau nak revers or kedepan. kalo silap siket.. confirm tergolek. kih3.

s u a r a h e a R t y said...

uii. . .dh wednesday ka. . .laju. .

cikSukaSuki@AL said...

#hamagadddd

gila lahhh

Ismet Ulam Raja Pegaga said...

kt jepun kn??

Muhamad Syafiq said...

@cx's : kompom.. kompom punya.. haha :D

Muhamad Syafiq said...

@s u a r a h e a R t y : dah wednesday ni.. hehe :D

aremieroul said...

he3..

Muhamad Syafiq said...

@cik SukaSuki@AL : boleh ke buat macam ni ? .. :D

Muhamad Syafiq said...

@Ismet Ulam Raja Pegaga : made in CHINA .. lalala~

Muhamad Syafiq said...

@aremieroul : gelak pulak kau kan .. haha :D

sniffa93_aznil4eva said...

uih. ini macam pun boleh:)

Muhamad Syafiq said...

@sniffa93_aznil$eva : boleh.. hehe :D

Cursefinger said...

ma aihhh.. mcm mana boleh parking cmni ? ke guna adobe kedaigambar ? hehe.. :)

Entri baru! >> Wordless Wednesday #2

cik_zetty said...

sipi2 nak masuk dalam longkang, menakutkan huhu

ape lagu wajib korang? :)

Ismet Ulam Raja Pegaga said...

cciiss...salahla pluk,ahaha

Muhamad Syafiq said...

@Cursefinger : real ni ! .. tak main la hantar kedai edit .. haha :D

Muhamad Syafiq said...

@cik_zetty : dah memang hujung betul tu kan .. hehe :D

Muhamad Syafiq said...

@Ismet Ulam Raja Pegaga : alah .. nak betul la tu kan .. lalala~

QaRr JaliL said...

oke..aku nak parking kete aku camtu gak la..style giler..lagi2 terdesak..ahah

Ismet Ulam Raja Pegaga said...

hehehhehe

eienrazak said...

wahh terer paking la :D

tyka said...

wah teror la lori ni.... hebat hebat

http://sitiatikah.com/2011/06/29/wordless-wednesday-4/

aiEz said...

erk..terkejut,haha

Muhamad Syafiq said...

@QaRr JaliL : stylo la bro ! .. haha :D

Muhamad Syafiq said...

@Ismet Ulam Raja Pegaga : :D

Muhamad Syafiq said...

@eienrazak : kalau nak dapatkan lesen ni susah sikit .. sebab limited edition .. haha :D

Muhamad Syafiq said...

@tyka : cuba la test macam tu .. hehe :D

Muhamad Syafiq said...

@aiEz : omaigod ? .. haha :D

Hans said...

hahhaha...tu nak keluar macam mana tu?
ekekkeke

Wordless Wednesday #4

cikcahya said...

gayat lak tgk. silap hari bulan msuk longkang sedap tuu. haha :P

entry terbaru : wordless wednesday #4 - live or die ?

cucu umie said...

macamm ane ea dia boleh parking dekat situ??? muskil gak..huhu

Wanie said...

hebat gile parkin camni..

A M E ! said...

i was laughing like crazy gak laa tengok gambar ini . HAHAH :))

Adam Idris said...

hahaha apesal ngan driver dia,
pening kot

chenta said...

pergh!terer gila dia parking!terpegun tengok..hehe

diana said...

pemandu yang hebat ni..:p

shera haifa said...

ini best bro!

Areliff said...

camna la nak kuar balik nanti hu3

My wordless wednesday
Wordless Wednesday #2--Duit Kupang

Bluewendy said...

macam mane lah lori nih leh parking cam tuh? kompius~

suha said...

adeih..cmne nak harungi tu (^_^)