Sunday, June 12, 2011

Segmen : Andai aku ini jutawan .. Blogger

Assalamualaikum..

 


Hari ni aku nak join pula segmen baru dari blog Abg Ben yg bertajuk.. Andai Aku Ini Jutawan.. memandangkan masih sempat.. aku akan buat satu karangan yg ringkas mengenai kalau aku ni seorang jutawan..


Andai aku ini jutawan.. aku akan bawa ibu bapa dan kalau boleh satu family aku naik haji kt Mekkah sana.. serta balas balik jasa kedua-dua ibu bapa aku yg tak terkira sampai sekarang..

Andai aku ni jutawan.. bila setiap minggu je.. aku akan buat event gath bersama semua bloggers main boling ke.. apa² la yg patut.. haha !.. best tak ?..

Andai aku ni jutawan.. bila aku nak kahwin nanti, aku akan sponsor flight pergi balik semua bloggers yg ada kt Malaysia ni datang ke wedding aku satu hari nanti.. tak kisah la korang stay jauh ke dekat.. hehe..

Andai aku ni jutawan.. aku akan membelanjakan separuh harta yg ada ke jalan Allah S.W.T. .. Insha Allah..


That's all !.. banyak lagi aku nak cerita kalau andai aku jadi jutawan ni.. memandangkan karangan ni tak bagi lebih dari 100 patah perkataan.. aku fullstop disitu.. hehe.. thanks for reading !.. dan selamat berhujung minggu..


~sharing is caring©~



11 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

teringin nak naik flight ..;P


semoga angan2 menjadi kenyataan..=)..amin..

Muhamad Syafiq said...

hehe.. Insha Allah :)

shopping2u said...

dtg lawat2 sini membawa senarai nama

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/senarai-segmen-andai-aku-ini-jutawan.html

Muhamad Syafiq said...

thanks :)

NasZ said...

baguslah..semoga dimakbulkan..huhu..

jom baca saya nyer lak..huhu..

ANDAI AKU INI JUTAWAN .. BLOGGER

mas saari said...

follower ke 448!
sponsor flight...wah! best tu!

jom baca angan2 Mas!
http://www.massaari.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

Muhamad Syafiq said...

@Nasz : done visiting ! :D
@mas saari : thanks !.. andai kata.. hehe :)

shiema sufian said...

waaaaah. suke suke ini :)

Muhamad Syafiq said...

:D

Ninie Dora said...

singgah sini..

entry trbaru…

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/cinta-stiletto.html

Muhamad Syafiq said...

alright :)