Sunday, June 05, 2011

Selamat Pagi Hujung Minggu !



Assalamualaikum..


pepagi ni aku rasa blog aku ada masalah sikit sebab bila aku try view balik tgk blog aku ni.. mcm something wrong turn je.. last², baru aku tau peliknya.. semua gambar yg ada kt blog aku tu termasuklah header dgn icon dkt shoutmix yg baru dua tiga hari buat dah lesap.. patut la rasa hodoh bebenar blog aku ni (memang hodoh pun..). so, pada readers semua.. minta maaf kalau korang tgk blog aku selekeh semacam ye.. aku tak tau la mengapa dan kenapa.. atau blog aku sorang ni je ada masalah.. tapi I'Allah, aku akan recover balik mana yg terkurang tu kalau sempat.. alright, selamat berhujung minggu !







~sharing is caring©~



5 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

Huhuhu. Sabau aje lar yop. Selamat bergembira di hujung minggu bro. ^^

.fariza. said...

xpa.
ari2 cuti mcm ni bule baiki

Muhamad Syafiq said...

@Mr. Thinker dan @fariza, ada masalah sama tak ?

Mr.Thinker@Ali said...

Rasanya tiada masalah lagi stakat neh. Tiada apa2 yang hilang lagi. X pa bro, pelan2 betulkan okay? >.<

Muhamad Syafiq said...

alright, thanks :D