Wednesday, June 22, 2011

SEGMEN : AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU

Assalamualaikum..


Dah tengok tajuk entri aku atas tu ?. kesimpulannya.. petang ni Abg Ben ada ajak untuk join satu Segmen dia dan akan expired pada petang ni juga sebelum pukul 3.30.. klik banner atas tu kalau nak join sekali.. kt SINI pun boleh.. cepat, cepat !.

Sekian, terima kasih..



40 comments:

Ly_Tulip said...

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com

*Peace :)

Alya Esprézzo said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

Sofea Lang said...

=))) sempat promot sambil tgk cte korea..he3

http://sofealang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

BeloG MTT said...

toinkkkk toinkkk~ http://www.lailyqaisyirah.com

☀ Izzaty Hedry☀ said...

bls kunjungan..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

ir yien 9897 said...

yien suka

meramai kan segmen abg ben =)

http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

normala_ali said...

singgah sini.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nuRuL said...

hi..
am here..
:))

http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Alisya said...

Dtg dr segmen APKPA

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

osHin said...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Shehan Ismail said...

Hi..Mommy datang kaco2.. ;p http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html Ur blog dh disenaraiputihkan dalam entry baru Mommy nt.. Heeeee…

Lulu Caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fara said...

singgah :)

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aienhashimm said...

hyeHYE ..
nakk selitt sikittt .

http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

:D

pRiNCe said...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Mr.Baiz said...

saya join jugak
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Areliff said...

gua terjah sini dri BA nye segmen hu3 :P
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sukma Bintara said...

http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

singgah sini =)

Mrs.Yie said...

http://www.rafinamimi.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fara said...

singgah :)

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aku dan segalanya said...

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

haha said...

sergah sini :)

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mieya atiera said...

mieya singgah menziarah di sini..
kalau sudi, jemput datang ke blog Mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PapaMacho said...

Singgah jalan2 kat sini.. TQ..

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Bro ahmad said...

salam,
http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

amiena said...

singgah cni

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

niena shopping2u said...

baru sempat.. bz ngan keja sikit

http://www.my-shopping2u.com/

haha said...

sergah sini :)

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

genkconer said...

Genk datang sini…promo anda n follow juga
Ini link genk
http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html

jom join segmen genk lak

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

(bloglist)

missunguviolet said...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

s u a r a h e a R t y said...

terjah balas dr APKPA :)

http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com


p/s : bole tuju lagu. . .hehehe. .

ZIPPO MILLER said...

uiiii meriah gile..dtg dari sagmen BA

http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

bersama kak Es said...

jom promot promot
http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aku-amin said...

singgah sini


http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html

saiazuan said...

terjah sini.. tgl trace :D make a win-win situation

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/list-blog-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Cda CdOot said...

Even da lambat , aku nak gak TERjah ... =)

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

MyLara Sarah Cullen said...

sayer singgah jugak sini walaupun dah terlambat... ^_^

http://mysarah4.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

sayer follow kamu ^_^

Golden Rose said...

terjah sini utk segmen APKPA walau dah terlambat...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Dayana AZ said...

http://www.herstoriie.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html