Sunday, June 26, 2011

Nafsu Pada Ukiran Patung

Assalamualaikum..


Biasa kita tengok spesis manusia la yang selalu kena prank.. betul tak ?. kali ni, aku nak tunjukkan kt korang spesis binatang pula yang kena prank..

Dengan hanya bermodalkan sebuah ukiran berbentuk seekor binatang.. mungkin binatang tu rasa ukiran patung tu juga dari spesis yang sama.. dan akhirnya..



|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|




22 comments:

..cik gugu.. said...

errrrrr...

Izmir Fadzil said...

aku terpaksa follow blog kau sbb entri ni berjaya memecah keheningan malam ini dgn tawa yang memang gampang!

@taufiqhelios said...

hahaha..masuk ke? batu tuh..lala

syafeeqa said...

ya ampunnnnnnnn..

Muhamad Syafiq said...

@..cik gugu.. : terkedus ?. haha :D
@Izmir Fadzil : macam mana ketawa gampang tu ?.
@ @taufiqhelios : taktau la.. pandai la tu dia adjust.. haha..

Muhamad Syafiq said...

@syafeeqa : nak minta ampun kt dia ke ?. hehe :D

LittleGurl said...

nasib haiwan,kalo manusia wat cmtu? *pang*

Jo Qusary said...

Tak heran... manusia pun dah lama buat ape, dgn patung boleh tiup ca belon tu hah...

Muhamad Syafiq said...

@LittleGurl : kena sekali pang.. haha :D
@Jo Qusary : ada pengalaman ke ?. lalala~

Rtp Farra Arisha said...

jgn main2, haiwan pun punya nafsu dan perasaan jugak tau..tp takkan dengan ukiran patung pun boleh buat camtuhh? haishh..

Muhamad Syafiq said...

@Rtp Farra Arisha :setuju dengan anda.. part yang haiwan pun ada juga nafsu dia..

Siti_Cnt said...

mesti org yang buat benda alah nih , dah gatal sangat nak mengawan .

AIYOO ~ , xelok lah

Muhamad Syafiq said...

@Siti_Cnt : siapa la orang tu kan..

yaya_flanella said...

nama pun binatang. tapi dalam kalangan manusia pun ade spesis binatang. aa camne? -.-

ztie said...

hahaha.. ok.. dah nama pun binatang kan. nak buat camna tak dapat nak bezakan. errrr... ok tak tau dah nak komen apa.. singgah balik sini :D

Aisyah Qaisyiah said...

alamak!aq tiba2 t'kesima pulak tgk pic yg last tu...hahaha

Muhamad Syafiq said...

@yaya_flanella : tepuk dada, tanya selera apa yang dia suka.. haha :D
@ztie : thanks !
@Aisyah Qaisyiah : haha ! :D

qudwa said...

haha...sakit perut cek gelak...

WAHAHAHAHAHAHA...

sumaiyah mokhtar said...

hahaha ape punya patung dah :)

Muhamad Syafiq said...

@qudwa : gelak smpai puas.. haha :D
@sumaiyah mokhtar : hehe :)

SYAF said...

Macam Nie PunYa Kes Pun Ada YEa... Erk...

Muhamad Syafiq said...

@SYAF : ada..