Thursday, June 23, 2011

SPONTANEOUS THURSDAY #1


Assalamualaikum..


Selamat hari khamis ! .. tau tak SPONTANEOUS THURSDAY ? .. tak sama macam entri khas  untuk hari rabu tu .. tanpa meletakkan apa-apa description .. cuma letak gambar, then korang sendiri yang akan nilaikan .. tengok SINI ..

Kalau nak tau apa tu SPONTANEOUS THURSDAY lagi detail .. klik SINI .. dan korang akan jumpa kembar aku .. Syafiq Rosli .. haha .. dia la yang mencetuskan idealogi baru untuk buat benda ni ..

Ok la .. SPONTANEOUS THURSDAY aku untuk minggu pertama ni ..



 " I'M BLOGGER ADDICT... "



Sekian, terima kasih..

8 comments:

Eqa Yazid said...

samela kitee. sep sikit :P HAHA

Muhamad Syafiq said...

hehe :D

Cik Mimie said...

me too..lalalala

Muhamad Syafiq said...

yeah ! :D

Ismet Ulam Raja Pegaga said...

aku baru jumpa kembor ko....he have nice blog...hehehhee....

Muhamad Syafiq said...

haha.. macam mana pulak boleh terpisah masa kecik.. aku pun taktau..

Ismet Ulam Raja Pegaga said...

tur la pasai......sian la korang kn...kner pisah..hahahha

Muhamad Syafiq said...

adeh...