Thursday, June 23, 2011

SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

Assalamualaikum..




aku terpanggil oleh owner blog ni sendiri.. nasz, untuk join Segmen dia yang bertajuk.. My Wish.. klik SINI kalau korang terasa nak join sekali.. tak pun klik banner atas tu.. dan segmen ni akan expired malam ni juga.. pukul 11.59 malam..

so, cerita aku bersambung..

.. Wahai Jin Teko.. sebelum kau kena tunaikan satu wish yang aku nak.. apa kata, baik kau tukar muka kau tu jadi hensem sikit.. sebab aku takde selera nak makan kalau aku minta wish makanan dari kau.. tu pun kalau kau terer.. haha !.. 

Ok, la wahai si Jin Notti.. eh, silap.. silap.. minta maaf ye Jin Teko.. sebenarnya, aku nak kau tunaikan wish aku ni.. rasa-rasanya, simple untuk kau tunaikan.. kalau boleh la Jin.. satu je aku nak minta.. 

Wahai si Jin Teko yang kalau tadi tak hensem tapi sekarang ni dah hensem.. aku nak minta.. maaf la Jin... boleh tak kau tolong maafkan aku ?.

Sebabnya.. selain dari aku membuang habuk kt Teko kau tadi.. aku ada jugak TERBUANG air kecik sebelum aku buang habuk kt Teko tu..

Seriously, masa tu aku tak ingat apa dah.. yang aku ingat, Teko tu rupa dia dah macam mangkuk tandas.. apa lagi.. terpaksa la aku guna hikmat jurus waterfall aku sendiri..

Kesimpulannya Jin Teko.. boleh ke tak ni kau tunaikan wish simple aku ni ?. hehe..



12 comments:

EiZaRaZiErYa said...

ahahahahh..sengal je~ cnfrm hangen jin 2..ehhee..wink3>_<

alif ismail said...

nice wish...!!!

tgk wish alif kat sini...



http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/segmen-simplemy-wish.html

Muhamad Syafiq said...

@EiZaRaZiErYa : habis jahanam.. haha :D
@alif ismail : alright.. otw.. :)

missunguviolet said...

jahanam itu teko !
hahahahaa

jom bace entry ungu pulak
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

s u a r a h e a R t y said...

sgah dr segmen Jin Teko :)

NasZ said...

haha..bertambah pening jin tu..saya pun skali..

jom terjah dan komen entry geng2 yang join segmen ni gak..huhu..

LIST SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

Zul Fattah said...

nak tanya..? apa motif cite ni? pening aku..

Muhamad Syafiq said...

@miss unguviolet : haha :D
@s u a r a h e a R t y : thanks !
@NasZ : alright..
@Zul Fattah : cuba klik kt backlink yang ada kt atas tu..

sue perbs.. said...

erkk... mcm tk de tmpt len dh nk membuang ek.. haha

PeRmAtA bIrU said...

hahhahah...kesian jin tu..niat murni terbantut kena jadi mangkuk tandas..hahahhaha

normala_ali said...

hahahha sian jin teko 2.. mesti dye pkr bnyk kali nk tunaikn wish 2...

Muhamad Syafiq said...

@sue perbs : tak tahan sangat tu.. haha :D
@PeRmAtA bIrU : terus patah harapan si jin tu nak tunaikan wish..
@normala_ali : hehe :)