Friday, June 24, 2011

SEGMEN : DIA MAHARAJA LAWAK

Assalamualaikum..

Nampak tak banner Bujang atas tu ?. dengan rasminya.. aku nak join Segmen dia.. petang tadi aku ada cakap kat SINI.. korang dah join ke belum ?. kalau nak tengok syarat-syarat Segmen Bujang tu.. klik SINI..

Ok Bujang.. semua syarat-syarat semua dah settle.. cuma satu, aku nak tag semua rakan-rakan blogger yang lain.. boleh kan ?.



Mengikut firasat aku.. JOZAN yang akan menang ML malam ni.. bukan nak cakap aku ni penyokong kuat JOZAN.. sebab, aku tengok dari awal lagi diorang berdua ni ramai sangat kaki-kaki lipas JOZAN.. mungkin salah satu kemungkinan besar malam ni JOZAN akan bawa balik 300 ribu..

Sebenarnya, aku lagi suka si SEPAH jadi ML.. perfomance diorang bertiga tu konsisten untuk setiap minggu.. tapi, seandainya SEPAH menang malam ni.. aku akan tumpang gembira !. haha..

Untuk Full Report pemenang malam ni.. biar aku jadi Nujum Pak Belalang meneka..

  1. JOZAN
  2. SEPAH
  3. JAMBU
  4. NABIL

Sekian, terima kasih..

5 comments:

Met bUjang said...

hahaha Semua cakap jozan yea Tak pe kita tunggu malam nie hihihi btw, Thanx bro join Terbaek ! Go Jozan ! hihihi

Muhamad Syafiq said...

SEPAH la.. eh, silap.. lalala~

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

malam penentuan...siapa akan menang ML 2011? (^^,)

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/segmen-dia-maharaja-lawak.html

アヌム ちゃん said...

good luck ye..

Muhamad Syafiq said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri : SEPAH latu.. hehe :D
@アヌム ちゃん : thanks ! :)