Wednesday, June 22, 2011

Wordless Wednesday #5

Assalamualaikum..



Selamat ber ' Wordless Wednesday ' semua !..



Wordless Wednesday @ WW : Pada setiap hari rabu, semua blogger akan
buat suatu entri dan post gambar di blog mereka tanpa meletakkan sebarang
description untuk menjelaskan gambar tersebut.. biar gambar sahaja yang
akan menceritakan segala-galanya..  

*biar korang sendiri yang komen gambar tersebut :p




39 comments:

The Sharkox said...

hahaha...ganas gila hello kitty kaler pink

Muhamad Syafiq said...

nampak lagend.. hati kiut.. hehe :D

::contengan hati::)) said...

peh hello ketek comel

Muhamad Syafiq said...

kiut kan !. :D

☀ Izzaty Hedry☀ said...

pom ! pom !.. i like pink..^.^

QaRr JaliL said...

hello kitty : violence..haha

Muhamad Syafiq said...

@☀ Izzaty Hedry☀ : untung la.. :)
@QaRr JaliL : habis violence tu.. haha :D

pha is said...

wow... ganaz nyer... hehehe

Muhamad Syafiq said...

dah try ke ?. hehe :D

masturah idrus said...

pink!!!!!!!!!!!!!!!!! hikhik

Muhamad Syafiq said...

lagi sorang.. haha :D

Bluewendy said...

gamaz..nak satu ler..:P

cikSukaSuki@AL said...

hello kitty itu sangat cool. kahkahkah

Cursefinger said...

ngaaaaa!!! ni betul betul jambu ni. hati cute! paling tak tahan bila ada sticker hello kitty.. :D

Entri baru! >> Wordless Wednesday #1 - Hancur hatiku apabila..

Muhamad Syafiq said...

@Bluewendy :nak ke ?. hehe :D
@cikSukaSuki@AL : terlebih cool kalau pakai masa perang.. :D
@Cursefinger : apa ada hal tampal stiker Hello Kitty tu.. haha :)

Met bUjang said...

lawa senapang hahaha pinjam boleh ??

Farah Amira said...

haha. ade gak senapang hello kitty ~~
pinky pink~

Muhamad Syafiq said...

@Met bUjang : boleh je kalau nak buat pergi perang.. haha :D
@Farah amira : eh, haruslah ada.. :)

salina sayang said...

comel senapang...boleh bawak pergi perang ke tu?? hee

Wordless Wednesday 3

Muhamad Syafiq said...

boleh je kalau siapa yang hati kering tu.. haha :D

shalina samsudin said...

HAHAHA ! terbaikkkkk ! :D

Muhamad Syafiq said...

:D

YANA YONET said...

lama jugak yana tgok gmabar ni tak faham. tapi bila tgok cmmnt baru tegelak. pink! haha

Lizzie Yasmin said...

tak ganas sangat lar..

Nadya O'Conner said...

suka r masuk blog ini...wa...cemburu dengan blog ni..1 more thing...snapper pink colour..nad suker..:)

Muhamad Syafiq said...

@YANA YONET : alamak.. boleh pulak macam tu.. haha :D
@Lizzie Yasmin : hehe..
@Nadya O'Conner : eh, jangan cemburu pulak.. biasa-biasa je blog ni.. btw, suka pink kaler ke ?.

Bro Framestone said...

muka legend, senapang jambu huhuh

Link Ke Blog Bro Framestone

Muhamad Syafiq said...

@Bro Framestone : nasib baik dia tak pandang kamera masa ni.. kalau tak kantoi la dia pakai senapang tu.. haha :

Cik Domo said...

aloh3..senapang hello kitty..comel3 =)

Latest Entry: Wordless Wednesday

Muhamad Syafiq said...

:D

meaw said...

ganas-ganas, senapang hello kitty pulok,kekekeke...

cik QT said...

insan ganas berhati jambu..wink..wink :)

Muhamad Syafiq said...

@meaw : ntah mana pulok dia ni sesat.. haha :D
@cik QT : bersetuju dengan anda.. lalala~

naienOnly said...

gila comell. nak rembat boleh? haha

Muhamad Syafiq said...

@naienOnly : cuba la try cari kt mana benda tu.. haha :)

Ismet Ulam Raja Pegaga said...

peminat no 1 JAMBU MAHARAJALAWAK la tur....ngeh ngeh ngeh

Ismet Ulam Raja Pegaga said...

peminat no 1 JAMBU MAHARAJALAWAK la tur....ngeh ngeh ngeh

Muhamad Syafiq said...

apa pun tak boleh..

cx's said...

hahhaa. senapan mainan jual kt paso malam. hahah cute gile! lawak.