Friday, July 22, 2011

Jom Blogwalking .. #List

Assalamualaikum ..

Tengok sini kalau nak join .. korang dah ready untuk blogwalking malam ni ? .. kalau dah .. jom  pergi terjah blog blog yang ada kat bawah ni ..

  1. http://xtrayaku.blogspot.com
  2. http://pelangi6767.blogspot.com
  3. http://sophieisa.blogspot.com/ 
  4. http://swetiepinky69.blogspot.com/
  5. http://nazihanali.blogspot.com/
  6. http://puteri-zahra.blogspot.com/
  7. http://shiningchaera091.blogspot.com/
  8. http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/  
  9. http://pucukandubi.blogspot.com/
  10. http://behindmysoom.blogspot.com/
  11. http://misscenonettt.blogspot.com/
  12. http://belognurhasliza.blogspot.com/
  13. http://pheromonstash.blogspot.com/
  14. http://ninieazriena91.blogspot.com/
  15. http://ztieshr.blogspot.com/

21 comments:

s u a r a h e a R t y said...

jom !

Muhamad Syafiq said...

jom !

puteяi ʓαняα said...

let's BW!

PEMBORONG SHAWLS TERBESAR said...

ala...lau yg bt blog untuk bis jer xleh join eh?? :)

Editor'Amator said...

nak jugak =)

Aysha Zakaria said...

Dearies...blogwalking here..

Muhammad Uzaify said...

Selamat Tahun Baru...Semoga tahun ini lebih bermakna...

Datanglah ke laman blog saya...

Http://uzaify69.joowaal.net/

farah wahid said...

Tupang lalu...
Anda ingin menempah kad kahwin/Flyers/Business card? jemput2 lah datang melawat ke blog saya...

http://fodesignku.blogspot.com/

http://kadkahwinfodesign.webs.com/

ksatria biru said...

visit back kawan

http://ksatria-biru.blogspot.com/

zircon_mono said...

as salam, baru berjinak2 dgn dunia BW..come visit --> http://satupermata.blogspot.com/

Penulis Tegar said...

nak juga. blog baru mind to support?
http://p3nulist3gar.blogspot.com

Jendela Cito said...

salam kenal..

Fransisca Oktaviani said...

Join blog walking :)
Im Piccha

syakilla natashah said...

Jom blogwalking sini juga hehehe. komen lah entry saya yer. tolong saya untuk menang dalam pertandingan :(

Munawir Alfikri said...

Jom blogwalking sini juga yee ;)
pasti langsung balasss

Chisby Salafi said...

tolong absen blog saya http://garancies88.blogspot.com/

Normala Ab. Shukor said...

Tq list bw tu.. sudi2lah bw blog saya juga yer..
vitaminsihat2u.blogspot.com/

Jay Chen said...

Jom blogwalking terdapat pelbagai info menarik tentang kesihatan ,kecantikan serta banyak lagi di sini...

http://suppl3m3nt4u.blogspot.com/

ICA said...

Berkunjung ke blog sahabat alias blogwalking berharap dapat kunjungan balik yang nota bene kata SEO cara mendapatkan untuk bog. kalau ada kesempatan mampir gan terima kasih => Blogwalking

Dek Jaya said...
This comment has been removed by the author.
Dek Jaya said...

tolong absen blog saya
http://sdn3bubunan.blogspot.com/