Thursday, February 24, 2011

celebrate awal???



...jeng..jeng...jeng...
actually, ni bukannya entry about my birthdays yang tak lama lagi...
*i guess bulan 10 maybe :)
if my birthday's sekalipun, tak de lah nak celebrate awal macam ni :)
*saya tak suka kek (trauma mungkin), tapi suka tengok orang mkn kek :)
*saya tak suka kek coklat sewaktu dengannya, tapi suka coklat especially cadbury :)
just nak sharing dengan korang kek aiskrim coklat ++ strawberry diatasnya~
Birthday anak buah yang telah menyambut hari lahirnya ke 2 last wk, EMILYA.

p/s : to mimin mother's happy belated birthday yang keberapa ek? still muda lagi kn... :)


4 comments:

MIMIN said...

Emilya? Mesti comel kan dia.. :)
Peluk cium I untuk Emilya! Happy Belated Birthday to her ya! Wish her a good health and growing up well as a cute genius girl in the future. Lots of Love for her.

Ohhhh that's kind of you syafiq.. Thank you bg pihak mama. Mama mesti sronok syafiq wish birthday kat dia haha Not that young anymore lah.. It was her 48th birthday. Alhamdullilah that she still breathing as a healthy woman :)

Muhamad Syafiq said...

yup2! sihat lg :)
alright then. InshaAllah i will.
no biggies mimin :)
Alhamdulillah your mum still sihat. glad to hear that~

MIMIN said...

Iye! Alhamdulillah :)
nanti upload gmbr Emilya tau, kita tringin jugak nk tgok rupa Emilya yg comel tu... *mengada-ngada haha

Alright, thanks a lot syafiq..... :)

MUHAMAD SYAFIQ said...

you welcome mimin :)