Thursday, August 04, 2011

Spontaneous Thursday #6

Assalamualaikum ..

Untung la petang ni aku free .. boleh aku update blog sikit .. sepatutnya petang ni aku ada kelas sampai pukul 5 .. entah kenapa pulak tetiba lecturer cancel kan kelas petang ni .. apa apapun tunggu je la untuk kelas ganti nanti ..

Aku rasa nak update entri Spontaneous Thursday kali ke dua untuk minggu ni .. boleh kan ? .. jom tengok ST aku yang seterusnya  ..




Selamat berpuasa di hari yang ke 4 di bulan Ramadhan Al-Mubarak ..


p/s : klik sini untuk join Bloglist #Ogos ..

3 comments:

NasZ said...

selamat berpuasa gak untuk awak..

MOHD NASER.com

Muhamad Syafiq said...

terima kasih ..

farra said...

selamat berpuasa jugak:)
x mo ponteng pose eyh..