Saturday, August 20, 2011

Jom Blogwalking ! .. Edisi Singgah Sahur ..


 Assalamualaikum ..

Dah nampak kan tajuk entri aku atas tu ? Blogwalking aku kali ni sempena bulan puasa .. Edisi Singgah Sahur .. so, pada siapa - siapa yang tengah bosan nak tunggu sahur tu ..  apa kata korang join Blogwalking ni .. 
 
Senang je kalau nak join .. just tinggalkan link blog korang kat ruangan komen  bawah ni .. simple kan ? ok , untuk senang korang nak buat Blogwalking .. aku akan buat satu entri baru .. deadline Blogwalking ni sebelum pukul 4 pagi .. 

Selamat bersahur ! ..



2 comments:

ame elms ! said...

jemput singgah blog ame ! nanti ame buat kan hot drinks . HAHA .

http://pucukandubi.blogspot.com/

'IzzatyKhairuddin' „ÉĄ said...

hikhik :)

http://ytazzispeaks.blogspot.com/