Tuesday, August 16, 2011

Oh ! Planning Report ..


Assalamualaikum ..

Presentation untuk Planning  Final Project aku petang ni dengan supervisor terpaksa ditunda hari khamis sebab dia kata tak berapa nak sihat .. ingatkan aku dah boleh lepas present hari ni, esok boleh amik mood chillax berehat .. kena pulak tu esok cuti .. heaven !

Malam ni lepas terawih ke-17 .. kelas aku ada buat jamuan makan - makan bersifat sederhana mungkin sempena bulan puasa rasanya kot ? aku pun tak tau sangat .. baru pagi tadi diorang plan .. tak tau pulak diorang nak buat malam ni  gak .. tapi apa yang penting asal dapat mencekik malam ni cukup la .. *mengamuk classmate aku kalau diorang tgk entri ni ..

So, siapa - siapa yang mengidam BBQ ayam, sotong, kerang semua tu .. tunggu je la aku buat entri baru malam ni .. sedap tu ! rugi korang tak join sama .. hehe .. asal la boleh terliur pulak bila cakap pasal BBQ .. tiga jam lagi nak berbuka .. haha ..



2 comments:

Nurul Atiqah Yazid said...

teringat sem lepas buat BBQ mse last day kt poly... nyumm :)

diana said...

kenapa tak buat majlis bersahur je...
eik????