Wednesday, August 17, 2011

Seharum Mekar Bau Telor ..


Assalamualaikum ..

Apa yang aku dapat malam ni bukan takat dapat makan BBQ je .. telor busuk pun ada gak sesat hinggap kat badan .. pergh ! bau dia sampai rumah .. melekat satu badan ..

Jamuan BBQ tadi .. Alhamdulillah , takde apa masalah .. ayam semua cukup ..  thanks to organizer .. sampai aku sendiri pun tak ingat berapa kali dah aku mencekik BBQ ayam tu .. yang penting tak lebih dari 5 kali dan tak kurang 10 kali .. betul cakap mak aku .. perut aku ni kalau sumbat daging gajah 10tan pun belum tentu lagi kenyang ..

Plan 'TELOR' yang dirancang tak berapa betul .. dalam planning awal .. ingat kan plan telor tu untuk besday boy dengan besday girl .. ntah macam mana pulak plan tu tak boleh pakai last minit .. sampai aku sendiri tukang planner tak terkecuali kena telor  ..

dah .. cukup la kot entri pendek aku untuk malam ni .. sebab aku tak berapa selesa nak menaip bersama bau telor .. lepas ni rasanya kena mandi bunga 2 hari dua malam nak hilang bau telor punya pasal ..

*takpe .. takpe Norehan Asru .. aku akan tuntut hak asasi ku kembali .. haha ..


3 comments:

Nur Syahirah said...

memang terbaik lah korang !!
rancang tok owang len tapi owng len yang kene.. kena batang idng sendiri lah pulak kan ..
haha ..

peachippo said...

eiiiiiiii ,
samapi sini bole bau !! :P

hudaa.udey said...

telur? huhu memang, bau dia seharum mekar..

singgah sini xd s.box ye? thanks selalu singgah blog sana.. :)