Thursday, August 04, 2011

Terima Kasih .. F800 ! ..

Assalamualaikum ..



Nampak tak header siapa atas tu ? .. siapa lagi kalau bukan FOLLOWERS blog aku yang ke 800 .. Alhamdulillah, FOLLOWERS blog ni makin bertambah dari sehari ke sehari ..

Terima kasih pada FOLLOWERS² .. sebab dari mula aku berblogging dulu sampai la sekarang ..   diorang ni la yang bagi aku semangat untuk aku terus berblogging dari setiap komen-komen diorang kat entri² aku  ..

Tak lupa gak kat readers yang rajin singgah dan baca setiap entri kat blog aku ni walaupun tak sehebat macam blog-blog #retis lain .. bagi aku, silent readers tu pun penting gak untuk trafik blog kan ? .. hehe ..

Ok la .. dah nak berbuka ni .. jom aku nak ajak korang g blogwalking kat FOLLOWER aku yang ke 800 ni kalau korang rasa free .. klik header comel atas tu kalau nak ke sana ..


MOOD : Selamat berbuka puasa semua ! .. dan Selamat berterawih ..

3 comments:

farra said...

:)

Muhamad Syafiq said...

thanks F800 ! ..

aLiAh said...

tq bro epi.. hihihikk.. xsangke lak jd followers yg ke-800.. bertuahnye.. hihihihikkkk


but skng nie dah tuka header la bro... hihikk..

anyway.. tq so much..