Thursday, August 18, 2011

Bangun Sahur ! ..


Assalamualaikum ..

"Bangun .. Bangun .. Bangun .. sahur jom !".. korang dah sahur belum ? mesti korang pelik kan .. tak rasa awal ke aku ajak korang sahur ? aku baru lepas makan nasi ayam bazar petang tadi buat sahur .. bukan apa .. lambat  nanti .. takut terlajak pulak sahur .. nak kata selalu terlajak tu selalu la gak .. lagi - lagi 'tertidur' lepas buat assignment pukul 2 3 pagi .. memang kat dreamland la jawabnya ..
 
Tapi nasib baik la sebelum tu dah pasang niat puasa awal - awal .. kalau tak sia sia je puasa .. kat sabak amazon ni .. takde apa yang special pun makanan untuk aku sahur ..  takde la macam korang .. dapat pekena makanan yang best best kan ? kata duduk kat amazon .. just ala kadar .. apa yang ada sebat je masuk perut .. janji perut tak masuk angin pagi esok .. 

mood : kawan kat luar bilik dah bakar - bakar line pasang lagu balik kampung .. ceh !



3 comments:

afeb pilah said...

sahur penting! marilah bersahur...ehehe..

Mr.NS said...

gua sahur hari ni utk besok punya besok punya puasa..kekkek

Lizzie Yasmin said...

Aso office aku bakar2 pasang lagu tong chiang tong chiang.. tak feel langsung raya..