Thursday, August 11, 2011

Spontaneous Thursday #7


 Assalamualaikum ..

Minggu ni aku agak sibuk dengan Assignment yang melambak sampai notification aku sendiri kat Facebook penuh .. malas pulak aku nak scroll sesatu nak tengok semua ..

Notification tu penuh bukan sebab ramai komen kat wall aku ke apa .. tu pun sebab ramai blogger yang ping blog diorang kat Group Blogger  .. no wonder la kan notification aku memang akan penuh setiap masa .. haha ..

Aku ingat nak buat entri pasal Wordless Wednesday pagi ni .. tau tau dah hari Khamis .. so, macam biasa ST aku untuk minggu ni .. rerajin gak tengok list ST yang lain kat sebelah tu ..

"Akal kalau diasah boleh jadi tajam .. juga boleh dijadikan senjata .."

Sekian, terima kasih ..


Mood : Esok Test Java Programming !!!

4 comments:

HazHand said...

hahaha,taw pon..so ko kene disable mende uh.. rase semak do

Muhamad Syafiq said...

alright .. thanks bagi advice .. haha

peachippo said...

hehehehe...buzy nye dyee...gud lurk xam ! :)

afeb pilah said...

yeah! asah!