Thursday, August 25, 2011

Rumah dah Memanggil ..


Assalamualaikum ..

'sakit kepala' sebelum dan selapas jawab soalan TEST Network Security petang tadi , dua perkara yang berbeza .. lepas habis TEST .. ntah macam mana , serta merta 'sakit kepala' tu hilang .. biasa la , dugaan terakhir untuk minggu ni sebelum cuti raya ..  esok , takde kelas sebab classmate aku dah 'deal' buat kelas ganti ..

Akhirnya , tiba la masa untuk aku balik ke rumah setelah sekian lama 'terperap' jadi warga sabak amazon kat sini .. mungkin pagi - pagi esok , aku akan bertolak pulang ke Cheras dengan kawan - kawan coursemate .. rasanya , malam ni gak dah boleh packing barang semua .. excited kena lebih ! haha ..
 
Tau esok nak balik , 'mood' nak ke bazar hari ni langsung macam takde apa .. nak buat macam mana kan ..  perasaan aku dah balik rumah dulu .. cuma agak 'spoil' disitu .. dengan hanya berbekalkan cuti raya seminggu bermula esok .. aku harap cuti seminggu tu berbaloi ..



3 comments:

SHAFIQ HASHIM said...

Network Security subject snng..hehe

'mitchie' yusoff said...

selamat bercuti ...

http://mitchieyusoff.blogspot.com/2011/08/iklan-merdeka-petronas-terbaik.html

afeb pilah said...

selamat cuti!