Saturday, July 30, 2011

Bloglist #Ogos ..


Assalamualaikum ..

Bloglist untuk bulan Ogos telah dibuka ! .. so, pada sesiapa yang nak join bloglist bulan ni.. korang cuma perlu tinggalkan link blog korang kat ruangan komen bawah ni .. 

Bloglist aku kali ni agak limited sikit .. sebab 5 blogger lelaki dan 5 blogger perempuan terawal sahaja akan disenaraikan ke dalam bloglist aku untuk bulan Ogos .. siapa cepat dia la untung .. hehe ..


15 comments:

peep said...

aku nak! hik3x..

http://fahmijaafar.blogspot.com

Muhamad Syafiq said...

alright ..

Elih Japahar said...

nak jugak boleh?..

http://elihjapahar.blogspot.com/

nur aqilah said...

aku pown nak join gak

http://revenger91.blogspot.com/

peachippo said...

naaakkkkkkk !
http://peachippo.blogspot.com

Muhamad Syafiq said...

@Elin Japahar : boleh je .. haha

Muhamad Syafiq said...

@nur aqilah : join ..

Muhamad Syafiq said...

@peachippo : :D

IZZATI MUSTAFA said...

saya juga mahu!! :)

Muhamad Syafiq said...

silakan ..

farzanazahidah said...

mahu join:)
www.farzanazahidah.blogspot.com

Muhamad Syafiq said...

:D

Roslaily Saad said...

saya nak jugak

http://roselovenature.blogspot.com

Muhamad Syafiq said...

join .. jangan tak join ..

♥CIK IERA♥ said...

macam dah tak sempat je...haha tapi nak letak jugak boleh... :p

http://ieralifejourney.blogspot.com/