Tuesday, August 02, 2011

Desktop Publishing ..

Assalamualaikum ..

Korang tengah buat apa memalam ni ? .. aku baru je lepas siapkan satu assessment yang lecturer aku suruh siapkan dan submit esok untuk subjek Desktop Publising .. 

Tajuk dia .. buat satu cover page tak kisah la magazine tu dari genre mana .. asalkan gambar owner kena letak kat cover depan magazine tu .. ok la .. aku bagi korang hak kebebasan untuk mengkritik hasil kerja aku ni ..



lawak tak lawak jugak la kan aku buat benda ni secara spontan .. sebab aku sendiri dah takde idea nak buat assessment yang satu ni .. lepas ni aku nak sambung assessment yang lain pulak ..  so, guys .. sila kritik !  jangan tak kritik ..


3 comments:

kotak bulat said...

smart la.. :)
kreatip ek..hehehe

p/s : eh, pemenang segmen sblum ni da diumumkan ke? kb terlepas ke?

Muhamad Syafiq said...

terima kasih .. kreatif la sangat .. haha ..

p/s : belum .. tapi top 10 dah tengok ?

atikah zainuldin said...

semoga enjoy ngan desktop publishing.kami da lepas.hehe