Friday, August 12, 2011

Selamat Berbuka ..

Assalamualaikum ..
Minggu ni aku stay lagi kat rumah sewa sabak amazon .. rasa nak balik rumah tu memang la ada .. siapa cakap aku tak nak balik ? dapat pulak tu berbuka puasa dengan family .. takpe aku tak balik rumah pun ada bersebab .. nak tak nak, terpaksa tunggu untuk balik cuti raya dua  minggu lagi .. alamak ! macam mana la boleh terbayang pulak rendang ayam mama aku kat rumah sekarang .. kejap je lagi ni nak berbuka ..

Mood : Selamat berbuka puasa semua !

2 comments:

peachippo said...

erk.selamat bersahur nanti...hehhee :P

Muhamad Syafiq said...

selamat bersahur juga !