Wednesday, August 03, 2011

Segmen : Aku Seorang Blogger .. #Pemenang !

Assalamualaikum ..

Selamat tengah hari semua ! .. dan tak lupa jugak selamat berpuasa di hari ke tiga dalam bulan Ramadhan Al-Mubarak .. aku harap takde la aktiviti ke dapur waktu waktu macam ni cari baki meggi malam  tadi punya .. haha ..

Mesti korang dah lama tunggu untuk pemenang Segmen Aku Seorang Blogger hari tu kan ? .. aku minta maaf kalau telambat post untuk pemenang Segmen ni .. sebab kalau siapa yang tau schedule aku untuk semester 5 ni agak pack sikit .. cuba tengok sini ..

Ok la, dengan lafaz Bismillah .. kat bawah ni TIGA pemenang untuk Segmen pertama aku .. Aku Seorang Blogger ..  apa kata jom kita g terjah kat blog diorang ..








Tahniah pada pemenang .. dan jangan lupa nanti claim untuk hadiah pemenang Segmen ni .. kalau tak, hadiah akan dibawa ke Segmen yang seterusnya .. 

Pada blogger yang tak terpilih sebagai pemenang tu .. aku harap korang tak serik nak join Segmen aku lagi lepas lepas ni ..

Sekian, terima kasih ..


8 comments:

Freaky said...

tahniah kepada semua pemenang :D

Roslaily Saad said...

wah tahniah kepada pemenang..jom kita terjah

laskar pelangi said...

terjah!

ame elms ! said...

saya tak salah tengok kan tu ? syukur laa :D terima kasih organizer ! :)

tyka said...

tahniah kepada semua pemenang ..

Elih Japahar said...

tahniah :) nak terjah jugak lah hehe

K O R I E said...

salam,
terharu la plak ^^
BTW. Thank byk2 k..
mcm mna nak claim hadiah ?

kertas80gsm said...

Alhamdulillah .. terima kasih encik organizer :)