Wednesday, April 20, 2011

Roti Diperbuat Dari Sebahagian Tubuh Manusia ? [18SG]



kalau korang tgk kt bawah ni, ada mayat dan part-part anggota badan yg berdarah. rasa pelik tak? apa pulak kaitannya dengan roti kan? kalau roti ada kaitan dengan mayat dan anggotan badan yang berdarah pulak, mesti korang kata, "what's the prob???" ok, ni semua terpulang kepada kreativiti masing-masing. tak kisah la roti tu dari brand apa pun. kes ni mungkin ada dekat China je kot. tak tau la tempat lain~ kalau yg dah terkena tu kira beruntung la. haha. harap korang enjoy dgn gambar-gambar kt bawah ni dan lepas ni tak ada la yg trauma dgn roti...



kepala lu olang bila lagi mau bagi ? :D

best pulak den koje kt sini~

lu olang nk part yg mana satu ? drumstik ke drumbell ?

makcik tu dah mcm anggota CSI aku tgk

sedap !




~sharing is caring©~



3 comments:

cikgu fiQ said...

haha!aku nk try makan la wei~ hei2,foLLow aku gak ye? http://simpleasfiq.blogspot.com/

MUHAMAD SYAFIQ said...

sedap ni~ haha. ok :D

Mat Ise said...

Pergh gilo nate nih.. Aku make mung pahni, kah3