Thursday, April 14, 2011

Akibat Berak Tak Basuh ?



Entri kali ni mungkin agak memualkan untuk korang semua dan mungkin juga akan membataskan pergerakan  sebentar lagi ke meja makan untuk menjamu selera. credits kepada salah satu sumber yang telah diterima pasal menatang ni. so, dengan rasa kasih-sayangnya, nak sharingiscaring dgn korang semua akibat *** atau bahasa melayunya, buntut berbau longkang.

Harap korang jangan tiru aksi berbahaya macam ini. kalau nak copy paste pun stail cenggini, buatlah dekat planet lain ke, asalkan jauh dari bumi. baru la orang di sekeliling aman dan tenteram. Scrolling sampai puas hati.

!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!
!!!!!
!!!
!


p/s : masih berselera nak LUNCH kejap lagi ?

2 comments:

HazHand said...

hahaha,harem jadah btol laa!!! busuk sial! cube ko tgh mkn tgk gmbr ni,,,sdap sial!!!

MUHAMAD SYAFIQ said...

hasip : kau ada ? haha !