Wednesday, April 20, 2011

Bagaimana Rupa Surat Cinta Zaman Persekolahan ?



biasa tak korang tulis surat-menyurat cintan kt sekolah dulu ? haha ! nk tergelak pun ada. sebab apa ? owner yg tulis entry ni pun 'ada la' juga terjebak dgn kes surat-menyurat cinta dulu. mcm mana pula dgn ceciter korang masa di oldschool dulu ? lain orang, lain pula ceciternya kan ?  ye la, zaman sekolah dulu mana ada duit nk beli "belekberry", send sms kt si dia, "I CAYANG YU GILAK2 TAU BABYSKUT !". ceh ! BB konon, dulu nk pegang hp 3310 pun susah, "belekberry" ? nasib baik tak keluar lg masa tu. sekarang ni rasanya takda hal punya,  tak payah pakai surat lg dah. post dkt pesbuk pun dah ok !~ :D kali ni nk bawak balik korang ke dunia surat-menyurat cintan ni , then tgk mcm mana la karangan cintan yg kita buat dulu masa kt sekolah dulu. ada tak serhupe 110% mcm ni ?  :D








~sharing is caring©~



2 comments:

adaadean said...

wakakakak ni surat cinta ko dulu time kt skauk ke ?? hahahaha sape weh?

MUHAMAD SYAFIQ said...

bukan aku punya la ada~ haha:D