Friday, April 15, 2011

Koleksi Anak Patung Yang Menyeramkan



kali ni nak sharing dengan korang gambar-gambar anak patung yang menarik tapi mungkin agak  sedikit meremangkan bulu roman korang bila tiba je waktu malam ketika disampingnya. kalau diriku ada orang nak bagi anak patung ni pun then bagi free, kena la jugak pikir 1000x. haha !. korang pulak rasa mcm mana ? mesti la belum rasa apa-apa sebab belum tengok kan ? apa lagi, jom tengok patung Barbie Doll feveret korang kat bawah ni. kalau minat ambik satu, tak pun semua  :D


boleh tolong sikat rambut saya tak ?

apa jeling-jeling !

siapa nak jadi anak angkat bawang putih makcik ni ?

hmmmph ! geram aku dengan korang !

tolong saya~ tengah dying ni~

sapa suka dengan makcik, sila angkat tangan mcm ni !

saya gengster !

mata saya original made tau !

saya comel tak ?

kembar beras siam





~sharing is caring©~



2 comments:

MIMIN said...

eeeee tak sukanya anak patung ni semua... menakutkan... kalau dapat ni memang kerat-kerat je terus.. dah tu kite bako tau :P

MUHAMAD SYAFIQ said...

bagi free semua kt mimin pun tak nak ? :D