Wednesday, April 20, 2011

Cara Tersendiri Haiwan Nak Mengekalkan Awet Mudanya



so, bagi sesapa yg kaki-kaki stress tu elok korang try cara dia orang haiwan ni ha. mana tau nanti kalau umur korang dah masuk 100 tahun, tapi still got the blues punya orang ! haha :D 



"aku ni, nampak muka je lagend. tapi hati cute tau !"
"lepas hbs shoot ni aku tau nk pg tgk ceciter halimah jongan..."
"mcm mana dia buat senyum tu eh ? tiru je la..."
"saya org haiwan paling hepi dlm dunia tau !"
"masuk jgk aku akhirnya magazine bulan dpn"
"saya sangat cute !"
beruang kutub barat
dah kenyang boleh la kau senyum~
binatang apa ni eh ???
senyuman ikhlas dari dolphin
pemenang gigi paling bersih
how sweet there are !
pemenang gigi emas 10 tahun berturut-turut
oh, laila....







~sharing is caring©~



4 comments:

marish sha said...

gambar no 3 tu seram , haha

MUHAMAD SYAFIQ said...

seram ke seriau ? haha :D

adaadean said...

geli aku tgkk hahak

MUHAMAD SYAFIQ said...

senyum la sikit ada~ haha :)