Monday, April 18, 2011

Kejadian Dunia Sukan Yang Tidak Digemari Ramai dan Amat Memalukan


Biasa tak korang tengok mana-mana atlet bila menang dalam sesatu acara tu mesti la akan dapat piala ke, whatever la kan ? paling koman pun dapat bunga kalung Batu Caves.  kali ni nak sharing sikit perasaan atlet mamat kt bawah ni, harap korang boleh cuba torai (try) imaginatatoin (silap eja) sebenarnya imagine sebaik yang mungkin, jika korang sendiri la berada kt tempat mamat bawah ni.  *rasanya beliau menang dalam acara TENNIS.

dengan bangganya...


"adus, apesal ringan pulak tropi ni ?"

"apesai piring UFO jatuh sesat pulak ni !"

"ceh ! trofi aku ropanya..."




~sharing is caring©~



2 comments:

wannurakmal said...

sengal sengal! hahahahahah.

MUHAMAD SYAFIQ said...

teringat balik kisah dulu ke apa ? :D