Monday, April 04, 2011

10 sebab kenapa aku single :D




susah jgk aku nk sharing hal peribadiku sendiri lagi-lagi bab-bab bercintan ni ha~ lama jugak entry ni tersimpan as a draf dalam blog ni. i'm sorry ! (asal la amir xkeluar dari maharaja lawak) ok la, kalau korang nk tau sangat sebab hapa aku ni masih menyingle lagi... ladies and gentleman ! inilah dia top 10 list sebab apa diri ini masih single ! :D (gelak besar)

1. sebab asal aku suka perempuan yg aku admire, asal tu la jgk dia da berpunya ! so, melepas la kn ?
2. sebab aku ni memang la tak hensem mana kot !
3. sebab aku lagi suka dengan kehidupan single sebenarnya !
4. sebab aku ni belum mempu nak tanggung makan minum anak dara orang lagi.
5. sebab nk cari duit dulu bebanyok !. ye la mana tak nya, perempuan sekarang nk hantaran 10000++ up !
6. sebab kalau boleh tu, nak cari perempuan ala-ala perempuan korea ! i like ! cute sokmo !
7. sebab takut cinta tak diterima. kn dah keciwa namanya tu !
8. sebab satu statement ni. "aku belum bersedia". bagiku, pelajaran amat penting pada umur mcm ni :D
9. mencari perempuan yang betul-betul boleh dijadikan isteri.
10. jodoh semua ditangan Allah, cepat atau lambat, itu terpulang pada seseorang individu itu jgk mcm mana dia berusaha :D

sebenarnya nak story telling kt korang kt sini je tau ! jgn pecah rahsia dkt luar plk. baru 2 kali aku bercintan monyet (bukan dengan monyet) dengan perempuan. itu pun satu untuk zaman sekolah rendah, satu lagi zaman sekolah menengah. dah lepas tu terus stop lampu merah. tapi sekarang ni alhamdulillah dua gadis ni  telah bertemu jodoh mereka hingga ke akhir hayat InshaAllah... kalau korang nak berkenalan dengan mereka berdua ni aku tinggalkan link pesbuk dorang kt sini :D tuan punya badan ni pulak InshaAllah akan bertemu jodoh ni :D

cinta sekolah rendah


cinta sekolah menengah

6 comments:

marish sha said...

aik , cinta sekolah teknik takda ?

MUHAMAD SYAFIQ said...

:D tak jumpa, fullstop

HazHand said...

pergh!! jiwang sial..hahah.. yg skolh mngh uh comel!! hahah

MUHAMAD SYAFIQ said...

apa nk buat labu~ :D

Eqa Yazid said...

eh yg poly tak ada ke :D hashuumm >____<

MUHAMAD SYAFIQ said...

siapakah ? haha :D