Friday, May 20, 2011

Umat Muhammad VS Pengikut Dajjal


Assalamualaikum ! Malam ni aku nak share dgn korang semua satu Video menarik berdurasi selama 19 minit 58 saat tentang Sejarah Tamadun Manusia yg selalu korang dok hafal masa muda² kt sekolah dulu subjek 'Sejarah' kalau still ingat lagi la.  Storyboard  tamadun manusia ni sama sebijan mcm kt dlm buku sejarah tu, tapi lepas tengok Video ni baru aku tau mcm mana sebenarnya perkembangan sejarah tamadun manusia berlaku. Harap lepas tengok Video ni ada la sikit info baru yg korang dapat :)

*kalau la dulu silibus dia mcm dlm video ni KOMPEM aku boleh score A1+ tu ! :D 



video

> recommended tgk dlm mode full screen, baru layan !  <



~sharing is caring©~



2 comments:

アヌム ちゃん said...

Salam.
Datang visit sini..dan baca entri :) nice blog~
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

Muhamad Syafiq said...

thanks :D