Sunday, May 29, 2011

Balik Kampung




Kampung aku takde la best mana pun kalau nak cerita kt korang semua. tapi kira aku beruntung jugak la still ada kampung yg ada background sawah padi kt Sungai Besar. tambahan jugak KL dan Sungai Besar tu tak jauh mana pun kalau nak ikutkan peta pocik google. cuma 2 jam tepat kalu naik MYloveVI. haha ! sebenarnya, aku baru je balik dari kenduri kahwin sepupu aku tgh hari tadi kt sana. apa lagi kalau bukan merewang kt sana... nak ckp penat tu boleh tahan la jugak rasanya. sebab penat yg sehari semalam aku jumpa sejuta belia kt Putrajaya semalam pun belum habis lagi ni. lepas habis entri ni pun aku rasa baik aku pg luruskan tulang belikat kt katil sebelah ni dan berharap esk alignment dia boleh revovered balik. jumpa lagi !



*kakak aku saje nak inteframe sini :)






~sharing is caring©~



6 comments:

NONI ZULAILY said...

huahh..bestnye ada kampung mcm nih!! nak gak..

Muhamad Syafiq said...

asal ? kg kt atas awan ye ? :D

karut marut inche hlovate said...

waaaaahhhh sawah... syok ni

zatie razak said...

cantik nye ..hee

Muhamad Syafiq said...

sangat tenang disini :D

Muhamad Syafiq said...

@zatie razak : kampung biasa² je :D