Thursday, May 19, 2011

Kisah Mini Projek Semester 2 Dulu [Edisi Pecah Perut]


Dgn rasa malu² kambing sikit, aku nk sharing something pasal Video mini projek aku masa di sem 2 dulu kt korang. Cerita Mini Projek kitorang ni mengisahkan epi (aku sendiri) yg disisihkan oleh kengkawan sendiri sbb takde Girlpren.... Lepas tu ??? Korang tengok la sendiri sampai habis Video tu lepas ni. Bior den belanja kt korang gambar² di balik tabir 'shooting' kitorang yg bertempat di pantai politeknik (PSIS). Itu pun tempat paling senang tok kitorang buat 'shooting' dan menampakkan lagi efek romantik disitu...













Ok, kt bawah ni Video kitorang yg dah siap di edit oleh sorang rakan aku sampai tak tido malam mengedit Mini Projek subjek Digital Media. Pesanan awal buat korang, aku takkan tangggung kos perubatan untuk sambungkan balik urat kentut korang kalau sesapa yg terlebih ketawa lepas tgk Video ni. haha ! Jom layan...


>Recommended switch to Full Screen mode !<



~sharing is caring©~



4 comments:

fierapirot said...

hahaahaha...gelak guling-guling derr..xboleh tahan sebab awek diorang tu salah jantina..hehehe..=)..rajin plak korang nk wt video..=)

Muhamad Syafiq said...

terpaksa buat video ni~ haha :D

Halimatun Sa'adiah said...

mne kome dpt bju kurung ngn kasut pompuan tu ha???
buat epi,sy kn ade...hehehee

Muhamad Syafiq said...

tuan punya rumah sewa kt sana kitorang rembat~ haha :D