Tuesday, May 24, 2011

Blogger Berani Mati Mempersendakan ISLAM


Biasa tak korang singgah ke blog ni ? Kalau korang tgk description kt header dia, rasa²nya korang dah boleh agak apa yg ada dlm content blog dia tu.  Kalau korang tak caya, cuba singgah sini kejap. Aku yg singgah blog Mocik haram tu pun kejap je lalu situ sbb rasa panas pulak bila jari telunjuk ni scroll satu² nengok entri²  dia yg agak mereng mempersendakan ISLAM. Aku tgk, nama dah pangkat 'HAJJAH', tapi akhlak dia ? Masyakarat...

7 comments:

Ashraf Jalil said...

aku rse makcik tu ade masalah mental.

Muhamad Syafiq said...

boleh tahan la~

Miss Secreto De Amor said...

makcik tu gila . . .

berita sengsasi said...

usah dilayan mak cik tu..apa yg penting kuatkan iman kita supaya kita sentiasa dijln yg lurus..

Ayien Ocaca said...

mental!!

Cik Teddy said...

emm..terfikir mcm mane nk sedarkan makcik ni..

farisha adnan said...

mak cik tu dah x betul...