Saturday, May 14, 2011

Demam Blogspot


Korang semua mesti tak puas hati beberapa hari ni sebab blogspot buat 'peel' kan ? Bila nak sign in je keluar menatang macam kt atas tu. Alhamdulillah, pagi tadi bila ku balik dari jogging then try bukak blogspot, semuanya dah back to normal again. Yeah ! Cuak la jugak sebab semalam tengok last entry yg baru ku buat boleh pulak hilang macam tu je. Rasanya korang sendiri mesti perasan kan ?  Nasib baik check balik entry tu ada. Cuma FONT kt Gadget semua dah berubah wajah ! demm ! Baru ingat nak bertukar angin ke WORDPREES. Alright BLOGSPOT, lepas ni jangan la buat hal lagi ye~ Ok, jumpa lagi. Bai :)



~sharing is caring©~



13 comments:

ika said...

sabar je la..

Ct Aja said...

hi3..jom blogwalking

Muhamad Syafiq said...

jom ! :D

Cik Muda Sae said...

hehe...blogger.com demam semalam, dapat mc 1 hari.!

Muhamad Syafiq said...

oh, demam juga ? untung la tu dpt mc ! :D

LeEya sWeEtHeArT said...

memang dye demam kowt semalam . . tak dapat nak tampung suhu yang berlebihan . . thats why dye meragam . .:D

Muhamad Syafiq said...

haha ! lepas kena simbah asid kot ? :D

syAzAnA said...

samelah. syaz pun hilang gak. tp, dtg balik ar. smlm satu hari, apdate blog kat wp jeh. hehe.

dah folow!

Muhamad Syafiq said...

wah, ada WP ke ? untung la~ :)

❀Hanim_RosLan❀ said...

ramai yg ade masalah gitu..nasib baik saya tak buat entry smalam..haih!

Muhamad Syafiq said...

nasib baik ada balik lepas dah ok tu :D

anamizu said...

menjelang 13 mei die buat hal pulak.
dah la 13 mei tu bday cik ana..
ciss! uwawawa~~

Muhamad Syafiq said...

oh, selamat hari lahir cik ana ! :D