Thursday, May 05, 2011

Meluangkan Masa Bersama Si 'Dia'


Ok la, dah tiba masanya ku nak menyiapkan report yg selama ni di nanti-nantikan ditangguh-tangguhkan. haha ! Next wk ku dah nak kena balik poli 'tersayang' untuk hantar report setebal alam yg skg ni belum 100% complete ni kt sana. So, guys... Wish me luck on that day ok ! Hope tak ada la apa² masalah bila di'intebiu' lecturer nanti. Ku minta maaf kalau belog ni  tak ber'update' buat beberapa hari, sebab tuan tanah nak 'fokus' pada report praktikal yg tak settle² lagi ni. hehe. Bukan sengaja tak nak siapkan... Maklumlah kan 'ter'... Banyak sangat godaan bila ngadap laptop 24 jam. Tambah² lagi, skg ni ku sibuk sikit sebab menjadi babysitterbrother di kindergarten mama ku... haha ! Cari pengalaman masa muda² ni la katakan. Ok ! to Followers, General reader and Silent readers... See you next time ya ! Nah, terima la pantun 2 kerat ku yg dah tersalah kerat ni ha... :) *Asslam~





~sharing is caring©~



10 comments:

HazHand said...

cpat2 la ko siapkan.. aku da nk siap daa..hohooohoh

Muhamad Syafiq said...

alamak sip ! tunggu lah aku !!! :D

cikida said...

yeahhh...cepatan siap kan kerja2 itu..hehee...=p

Muhamad Syafiq said...

alright ! :D

アヌム ちゃん~~ said...

Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
Sudi2 la baca my new entri @ frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)

Muhamad Syafiq said...

:D

Ismet Ulam Raja Pegaga said...

wer....ceptala....siapkn report....xsabor ak nk baca blog ko yg bab 9 lk..hahahahahha

Muhamad Syafiq said...

adeih ! sabo ! :D

diyana said...

bersebut report..tetiba nak belajar lagi..haha ;p

Muhamad Syafiq said...

hehe. belajar la lagi kalau boleh~ :D