Tuesday, July 19, 2011

10 Finalis Segmen Aku Seorang Blogger

Assalamualaikum ..

Kesian kat korang yang dah lama menunggu keputusan pemenang untuk Segmen pertama aku hari tu .. aku betul betul minta maaf .. tengok sini ..

So, aku dah decide untuk cari 10 finalis kedua untuk Segmen tu .. tengok bawah ni .. jangan lupa untuk korang  blogwalking sekali kat blog mereka mereka ni .. 3 pemenang yang terakhir akan aku buat secepat yang mungkin ..



Sekian, terima kasih ..

8 comments:

oja_alia said...

waaahhh!ade jugak ke??trime kasih geng...=))

suke suke suke...!!

^__^

oja_alia said...

waaaaahh!!kes terjah kesemuanyaa is done..=))eheheeee

ame elms ! said...

ohh syukur , im still on the list ! thanks syafiq ! :D

Aku DaN SeSuAtU said...

tak tersenarai..xpa la xda rezeki..top 20 pun jd la:)

kertas80gsm said...

kertas80gsm ada ... Yeeeaaayyy !!

Terima kasih :)

tahniah kepada semua .. kerana anda kami ada blog .. :)

kotak bulat said...

hehehe..masih ada.. :)
tak sbr nak menunggu

misya mialen said...

oh, sgt tidak sangka..^_^ terima kasih byk;D..im waiting for da next..;D

Roslaily Saad said...

wahhh..alhamdulillah..xsangka lak..hehe thanks epi