Saturday, September 03, 2011

" Malaysia IT Fair "


Assalamualaikum ..

7.34 pagi .. pagi - pagi lagi dah bangun update entri pasal benda ni .. sebab 'benda' ni gak yang membuatkan aku tak boleh sambung tidur tadi .. tu je nak bagitau .. kalau korang ada jumpa aku kat Midvalley nanti , tegur - tegur la aku .. aku nak tegur 'segan' lak .. lari !!!





2 comments:

Freaky said...

pergh bile la aku boleh nak turun kl g it fair ni

Azra Najwa said...

agak2 kat IT fair ni ada jual ipod tak?