Sunday, September 18, 2011

Apabila Superman diserang AIDS ..

Assalamualaikum ..


Siapa kata SUPERHERO tak boleh kena penyakit bagai .. contoh pun dah ada .. aku bukan nak cerita pasal AIDS .. disebalik kisah Superman kat atas tu terselit kisah aku sendiri .. mungkin minggu ni dan minggu - minggu yang seterusnya aku akan sibuk menyiapkan projek untuk final semester aku .. " Oh, dying ! "

Pernah jugak terfikir nak deactivate kan account facebook aku untuk beberapa bulan sebab nak fokus dengan final project aku nanti .. masih dalam pertimbangan .. dan boleh ke aku nak deactivate account blog ni sekali ? any response ? ..



1 comment:

Lieyly ︱ Alia said...

blog xpyh lah , kalau fb tuh oke lg..

kesian superman tuh , kihh3 !