Sunday, September 04, 2011

Bloglist #SEPTEMBER !

Assalamualaikum ..



Sedar tak sedar sampai aku sendiri tak sedar .. dah pun masuk bulan SEPTEMBER kan ? nampak tak gambar atas tu .. sebenarnya aku nak ucapkan bebanyak terima kasih pada bloggers yang dah join BLOGLIST aku bulan lepas ..

Macam biasa , aku akan buka 'buku' BLOGLIST yang baru untuk Bloglist #SEPTEMBER! .. senang je kalau nak blog korang masuk dalam bloglist aku bulan ni .. " cuma tinggalkan link blog korang kat ruangan komen di bawah " .. senang kan ? .. hanya 5 blog lelaki dan perempuan terawal sahaja ye .. 



7 comments:

norshila ibrahim said...

sempat x ni jd 5 yg awal..huhu...


http://shilagyla.blogspot.com/

Cik Siti Aziz said...

nak jugak..wee~
http://cikteddycorner.blogspot.com/

mizz_pua said...

ea..xde la...

cx's said...

http://www.cxopportunities.blogspot.com .. boleh ke idak ni? hehe

diana said...

akak nak..

http://www.dianarashid.com/

Roslaily Saad said...

nk join lg hehe..nk promote blog saye lg..

http://roselovenature.blogspot.com

fana said...

fana nak jugak..ada kosong lagi ke?

http://www.fanaw.com/