Friday, February 11, 2011

menarik :)

picture dibawah mungkin mencuit hati anda dan mungkin juga tidak,
so, enjoy la. maaf jika kalau da lama tahu :)
just nk share picture yang menarik ne yang telah lama tersimpan berhabuk di inbox yahoo 
  ianya dikirimkan oleh sahabat pena lama~



*
*
*
*
*
*
*




p/s : apakah faktor utama beliau terpaksa tidur di atas tu ye?? hehe :)



8 comments:

MIMIN said...

eeee seram nya kalau dye jatuh macam mana?
I rasa kan syafiq, org ni dah boleh masuk fear factor lah hehe

Muhamad Syafiq said...

you xteringin masuk fear factor ke?? hehe

MIMIN said...

I belum mampu lagi lah...
tggu lah i gain weight dulu haha :P

Muhamad Syafiq said...

eh, lg bgs apa. in case kalau nk msk terowong cari ular org lain kena merangkak. you blh terus berlari sprint 100m :)
best!

miSz maR0o said...

perghhh~
lau sayew cam uh..
conform dah msuk lubang yg 7kaki uh~

Muhamad Syafiq said...

sadis benar tu~

marish sha said...

ni mesti kes gadoh gn bini sbb curang
nak angkat comforter 2 taruk bawah nanti bini bertambah marah
jadi tido je lah kat atas 2
huhu

Muhamad Syafiq said...

lawok tol la~