Sunday, March 11, 2012

"Hounted Ghost Day"

Assalamualaikum..

Melepaskan rasa bosan ke Rumah Hantu di poli. tak dapat mengambil moment moment di dalam Rumah Hantu sebab nak menghayati sepenuhnya environment dalam tu. takde la seram sangat, cuma banyak adegan terkejut bagi aku. 

Bagi perempuan, biasa la kalau tak menjerit terlolong sana sini dalam Rumah Hantu tu. aku rasa kami berempat saja semester 6 yang paling rajin datang ke sana. semua yang datang pun junior yang stay kat hostel.

Lepas habis masuk Rumah Hantu tu, mungkin coursemate aku pun tetiba dapat ilmu ghaib dan tak semengenanya boleh bersila sambil terapung. haha !



2 comments:

syAzAnA said...

tipu ni, tipuuu. wuwuwuuw

Muhamad Syafiq said...

real ni. tak percaya ke ? :)