Monday, November 28, 2011

Bloglist #DISEMBER !



Assalamualaikum ..

Pertama sekali, aku betul - betul minta maaf kat korang yang dari awal lagi dah memasang hajat untuk masuk dalam Bloglist aku dua bulan lepas berturut turut . disebabkan kesibukkan teramat aku menghadapi azab ' Final Exam ' semester 5 yang baru melabuhkan tirainya minggu lepas .

" Today, I'm back ! " . aku akan buka Bloglist baru untuk bulan DISEMBER . so, pada yang still sudi nak aku masukkan dia ke dalam list bulan DISEMBER, macam biasa . bagi yang tak biasa lagi, korang boleh tengok SINI . " First Come, First Serve" .



1 comment:

Halimaton Saadiah Latip said...

http://kisahgadissarawak.blogspot.com/