Thursday, March 31, 2011

beliau juga seperti manusia biasa :D



selamat malam pagi semua !. pagi ni nak sharing dgn korang semua kombinasi gambar-gambar yang  telah diambil mungkin akan membuatkan korang keli geli hati selepas melihatnya. dimana (ayat kamus baku) melibatkan bekas pemimpin kita yang satu ketika dulunya memimpin negara kita ini "Dr. Book Tun Dr. Mahathir Mohamad" bersama isteri, Siti Hasmah Mohamad Ali. gaya sempoi sekali (dalam gambar tiga kali) Tun bergurau senda dgn isteri tersayang beliau *kalau la dpt isteri sporting mcm ni, bahagia hingga ke anak cucu inshaAllah. jom scroll tikus mati korang kebawah :D

*rasa nk menyanyi kejap = soley...soley...soley...


\/\/\/\/\/
\/\/\/\/
\/\/\/\/\/\/\/\/
\/\/\/\/
\/\/
\/


satu
dua

tiga


p/s :rasa-rasa korang la gambar mana yg korang suka ?



~sharing is caring©~



12 comments:

marish sha said...

no dua .
nmpk comel sesangat ,
haha

marish sha said...

kalau aku kat situ mmg tak nmpk ah ,
haha

MUHAMAD SYAFIQ said...

dukung sudah ! :D

marish sha said...

kalau kau boleh lah ,
kalau nak suruh abg hensem kat gmbar 2 mmg tak lah ,
patah riuk tulang dea nanti

MUHAMAD SYAFIQ said...

picture time kuat bersenam ni ! haha. nk letak gambau skg xdpt la~ haha

marish sha said...

hahah ,
iyolah

MUHAMAD SYAFIQ said...

kau pun sama ke ? big show ke skg ? haha

marish sha said...

big show tu gemuk lah kan ?
mestilah
kerja aku makan , then duduk dlm air cond ,
lemak pun beku .

MUHAMAD SYAFIQ said...

ini berita gembira ! haha
jgn next sem ni aku dah tak kenal kau udah la~ :D

marish sha said...

ish mesti kenal punya ,
aku kan maintain comel ,
urghhh diri sendiri rasa nak muntah

Eqa Yazid said...

okay, number 2 comel gila kaw kaw... sukeeeeeeee.

MUHAMAD SYAFIQ said...

sha : muntah tempat lain ye :D
eqa : ramai vote nombor dua ! :D